PlanetDrugsDirect.com

 
3.3 (34)
http://www.planetdrugsdirect.com
Název lékárny
Planet Drugs Direct
podporované jazyky
Lodě k
  • Celosvětově
Náklady na dopravu po celém světě ($)
25
Nachází se v
Canada / India(?)
Doručení 24 hodin?
No

Planet Drugs Direct

Pokud si myslíte, že s informacemi o této lékárně není něco v pořádku, pomozte nám prosím kliknutím na tlačítko nahlásit níže.

uživatelské recenze

34 recenze

 
44%
 
12%
 
6%
 
21%
 
18%
Celkové hodnocení
 
3.3
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.1(34)
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.6(34)
Cena (váha = 30 %)
 
3.9(34)
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
3.0(34)
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
2.7(34)
Zobrazit velmi užitečné
Máte již účet?
Hodnocení
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
Falešné léky jsou vzácné, ale odeslala tato lékárna zboží nízké kvality? Jak byly léky baleny?
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
Jak snadné bylo používání webu? Měli drogu, která se jinde těžko sháněla?
Cena (váha = 30 %)
Jak levná byla vaše objednávka včetně dopravy?
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
Jak dobrý byl zákaznický servis této lékárny (pokud jste měli důvod s nimi jednat)? Nebo jak dobře vás lékárna e-mailem informovala o průběhu vaší objednávky?
Rychlost dodání (váha = 15%)
Dorazila vaše objednávka v termínu určeném lékárnou? Byla to rozumná doba na čekání?
Komentáře
Celkové hodnocení
 
4.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.5
Pozitivní hodnocení zákazníka

Nakupuji zde roky....nikdy problém. Nabízely to skvělé slevy
jiné webové stránky neodpovídají. Můj konkrétní lék má nejlepší cenu
Planet Drugs tak se zase vrátím. Děkujeme personálu Planet Drugs!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
1.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
3.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
2.0
Mizerný

Měli by tuto společnost pojmenovat jako odpadní drogy. Úroveň kvality se nacházela někde na záchodě.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 7 0
Celkové hodnocení
 
3.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
3.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
2.5
skvělé služby

Produkt je skvělý a služba také. Rosanna jí pomohla, protože byla obeznámena se všemi aspekty produktů a s tím, jak transakci zvládnout. Jedinou nevýhodou je pro mě čekací doba, tři až čtyři týdny. PDD mi volá třicet dní předem, takže nejsem venku. Pokračuj v dobré práci.

Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Planetdirectdrogs je nejlepší

Nedávno jsem si objednal léky Rx od planetdrugsdirect a jsem s jejich službami velmi spokojen. Levné ceny, slevové nabídky a doprava zdarma jsou skvělé pohodlné služby od nich. Nedávno jsem si objednal Propecia a jsem spokojen s jejich včasným dodáním.

avatar
(Aktualizováno: březen 05, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Spolehlivá online lékárna

Planet Drugs direct je extrémně dostupná a spolehlivá internetová lékárna, mohu to říci, protože jejich služby využívám již 3 roky a jsem s jejich přístupem spokojen. Pokud hledáte online lékárnu, která vám může nabídnout všechny typy receptů i ne léky na předpis, pak je to pro vás ideální destinace.

avatar
(Aktualizováno: leden 28, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
2.2
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
1.0
Obtížné objednání

Snažím se objednávat z Planet Drugs téměř 2 týdny. Nejprve jsem k nim nemohl dostat fax. Pak jsem vyfotil a poslal to dovnitř. Nemohli to najít. Pak jsem faxem poslal původní recept. Právě mi od nich volali, že obdrželi faxovaný předpis, ale nyní požaduji, abych jim předpis poslal poštou. Tou dobou už mi chybí droga, kterou potřebuji, a díky nim se cítím jako zločinec. Léky, které jsem si objednal, nejsou narkotika, jsou to oční kapky.

avatar
(Aktualizováno: leden 13, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
4.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
2.5
velmi užitečné a spolehlivé

PDD používám už asi 4 roky. Vše proběhlo velmi hladce. Zrovna jsem teď musel změnit doručovací adresu a neměl jsem žádné problémy; někdo hned zavolal. Pokud vám nevadí získat generika a můžete plánovat dopředu, abyste si byli jisti, že vám nedojdou, mělo by to být pro vás v pořádku.

avatar
(Aktualizováno: Září 03, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 0
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.5
Kopeček na "cizí" drogy

Začal jsem dělat krátký seznam farmaceutických společností v Indii
které prodávají své léky do našich lékáren zde v USA, protože ano
mnoho lidí se zdá paranoidní ohledně "cizích" léků na předpis. Nějaký
ze známějších společností jsou: Abbott, Astra-Zeneca, Aventis,
Wyeth, Gentec, Beryl, Brawn, UniChem, Dr. Reddy's, Gennex, Merck,
Glaxo-Smith-Kline, Vista, Novartis, Pfizer atd.

Většina pojištění a lékařských plánů, včetně lékařské péče, trvá na našem
nákup generických léků, a většina z těchto GENERICKÝCH, stejně jako
Drogy NAME BRAND se vyrábějí v jiných zemích. Farmaceutické společnosti
mohou mít firemní kanceláře zde v USA, ale jejich skutečné
produkty, stejně jako většina ostatního spotřebního zboží, pocházejí z jiných zemí.

avatar
(Aktualizováno: Září 03, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 0
Celkové hodnocení
 
4.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.5
Skvělé pro Cancer Rx's

Když jsem měla rakovinu prsu, moje léky mě okamžitě dostaly do „donutové díry“ v lékařství a já se zasekla ve snaze zaplatit za předražené léky v našich amerických lékárnách. No, nemohl jsem zaplatit ty směšné ceny, tak jsem se obrátil na bratry na severu o spolehlivou pomoc. Dostali mé léky od úplně stejné společnosti jako naše místní drogerie. Drogy jsou vyráběny v Indii pro USA a kanadské drogerie. Jen cena byla jiná.

Nyní můj 18letý vnuk nemá žádné pojištění a krytí proti drogám, takže jeho potřebné léky dostaneme také přes Planet Drugs.

Ve skutečnosti i jeho psí zdravotní potřeby jsou přes tuto společnost levnější.

Toto není falešná recenze. Žiji v Oregonu a je mi 70 let.

avatar
(Aktualizováno: Září 03, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 1
Celkové hodnocení
 
0.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
1.0
Cena (váha = 30 %)
 
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Jste plní sraček

Jsem přesvědčen, že vaše společnost je totální kravina a také si myslím, že děláte falešné pozitivní recenze. Jsem rád, že jsem dost chytrý, abych nevstoupil do vaší pasti.

avatar
(Aktualizováno: August 24, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 6 2
Celkové hodnocení
 
0.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
děsný

Nekompetentní, neetické, bude trvat měsíce, než dostanete své léky, odeberete RX z lékáren a změníte podrobnosti původního rx. Nepoužívat!

avatar
(Aktualizováno: Může 17, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 2
Celkové hodnocení
 
3.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
Zákazník nad 4 roky....

Jsem zákazníkem více než 4 roky.
Koupím léky na krevní tlak, CHOPN a statiny.
Každé 2 měsíce si nechávám kontrolovat krev, která by ukázala nějaké změny v mém systému.
S Planet Drugs jsem velmi spokojen a hodlám v nich pokračovat. když zadávám objednávky.
Služba je trochu pomalá, ale dovolím si to

avatar
(Aktualizováno: duben 21, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
0.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
1.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Prostě NE!

Noční můra s nezodpovězenými e-maily, byrokratickými překážkami a frustrací z jejich služeb. Splnil jsem všechny požadavky od předpisu od renomovaného lékaře přes kreditní kartu až po pětidenní mlžení. Mizerný!!

avatar
recenze 1
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 1
Celkové hodnocení
 
0.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
1.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
PLANETOVÉ DROGY: ZLODĚJI A LHÁŘI

Objednal jsem si Singulair před odjezdem do zámoří a zástupce mi řekl, že moje léky nemusí dorazit před mým odjezdem. Řekl jsem, že je to v pořádku, jen je najdu ve své krabici, až se o 5 týdnů později vrátím. Když jsem se vrátil, v mé krabici stále nebyly žádné léky. Když jsem volal, řekli, že moje léky zadržela pošta a že je převezou. O měsíc později nic. Zavolám a ukázalo se, že můj požadavek na opětovné zaslání e-mailem odvolali!! TOTO JSOU LÉKY NA ASTMA< NE CUKROVINY!! a nikdo neměl tu zdvořilost, aby mi zavolal a řekl mi, že nerespektoval opětovné odeslání. V důsledku toho jsem v dobré víře čekal ještě jeden měsíc na to, abych dostal lék: nic! Zavolal jsem a řekli mi, že moje žádost byla odvolána, protože jsem souhlasil s „riziky přepravy“. Rizika přepravy, se kterými jsem souhlasila, spočívala v tom, že své léky nedostanu VČAS, NEOBDRŽÍM JE VŮBEC!! Planet Drugs mi poslali 2 e-maily, ve kterých bylo v podstatě řečeno: škoda, bereme vám 90 $, tady je 10 $ na váš další nákup! Strávil jsem hodiny na telefonu se zástupci a nikdy jsem se nemohl dostat k agentovi zákaznického servisu. Dostávám pouze tyto vzteklé e-maily s poděkováním za to, že jste napsali, ale stále nerespektuji vaši přeposílanou zásilku. Dva zástupci zákazníků mi nyní řekli, že pokud je pošta zadržela, mám nárok na opětovné zaslání, ale společnost tento slib porušuje, KTERÝ JE TAKÉ UVEDEN NA DOLE PŮVODNÍHO E-MAILU PRO POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY!! Odtud název této recenze: planetární drogy: zloději a lháři! NEDÁVEJTE JIM SVÉ PENÍZE, POKUD CELNÍ ORGANIZACE nebo USPS zachytí, vaše peníze budou ztraceny, nenahradí je!!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 7 1
Celkové hodnocení
 
1.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Místo značky mi poslal neověřitelnou pilulku. F

Tuto společnost jsem používal 3 měsíce. První objednávka Wellbutrinu 300xl byla perfektní. Dobrá cena, dodání 1.5 měsíce od objednání. Když mi dorazila náplň, byl jsem docela zděšen, když jsem viděl, že značku, kterou jsem si objednal, nahradili neověřitelnou pilulkou. Zákaznický servis kolem mě chodil týdny. Tato lékárna je přinejlepším nespolehlivá a dost možná podvodná. Vyhnul bych se objednávání jakýchkoli důležitých léků od nich.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
4.3
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.5
Nový zákazník

S touto službou jsem velmi spokojen, mnohem levnější než zde tzv. slevové léky, vřele doporučuji.

Max.

Austrálie.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 1
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Naprosto profesionální

Profesionálně provozujeme internetovou lékárnu. Doporučil jsem je přátelům, rodině a sousedům a jsem tak rád, že se o nich moje lékařka zmínila (několik pacientů jí řeklo, jak jsou s Planet Drugs spokojeni, a nyní jí mohu při příští návštěvě oznámit, že ostatní mají pravdu).

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 10
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Skvělá online lékárna

Jsem u plandetdrugsdirect již více než rok a nelituji toho, že jsem se rozhodl pro nákup z jejich webových stránek. Před nákupem jsem je prozkoumal a pečetě Pharmacychecker a CIPA dokazují jejich důvěryhodnost. Dají vám vědět o všech podrobnostech týkajících se vaší objednávky, což zahrnuje průměrnou dobu potřebnou k dokončení vaší objednávky a odeslání k vám, a také cena je vám sdělena co nejjasněji (nesnáším skryté náklady na dopravu, když nakupuji online) . Doporučil jsem je mnoha svým přátelům a spolupracovníkům.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 1
Celkové hodnocení
 
1.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
2.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Už nikdy více..Žijte a učte se

Už nikdy více!!! Doručení objednaného Lexapro trvalo více než 3 týdny.. Směšné, navíc mi poslali jinou zámořskou značku.. Nelíbí se mi to.. Vrácené zboží neberu zpět.. Zdržují vás déle než 15 minut.. Někdy se nevyplácí být penny moudrý a dolar pošetilý..

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
4.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Vysoce doporučeno

Celkově to byla skvělá zkušenost. Jejich ceny jsou skvělé, jejich webové stránky se snadno používají; rychle odpovídají na e-mailové dotazy. Když jim zavolám po telefonu, jsou zdvořilí a důkladní ve svých odpovědích. Objednané produkty jsou doručeny včas. Doporučil mi je můj lékař a nyní je používá i moje žena. S těmito kluky budete spokojeni.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 2
Celkové hodnocení
 
0.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Jednomu se vyhnout

Planet Drugs Direct se nachází na Novém Zélandu, takže pokud máte problém, nemůžete v reálném čase mluvit s nikým, kdo má pravomoc něco dělat. V USA mají příjemci zpráv, kteří zapíší případné stížnosti a e-mailem jim zašle ústředí na Novém Zélandu. Kromě zjevného problému s vysvětlováním komplikovaného problému e-mailem zaručují pouze čas na vyřízení 48 hodin, což ztěžuje konverzaci, pokud nesouhlasíte s jejich odpovědí.

Planet Drugs také nahrazuje generika nebo vyráběná na základě licence výrobcem místo položek vyrobených přímo původní farmaceutickou společností. Například na svých webových stránkách inzerují, že Effient vyrábí původní farmaceutická společnost Daiichi-Sankyo a účtují, jako by produkt vyráběla společnost Daiichi-Sankyo. Dostal jsem produkt s názvem Parsita, který vyrábí indická společnost Ranbaxy. Zatímco Planet Drugs Direct neprodává Prasitu, jiné online farmaceutické společnosti jej nabízejí jako náhradu za originál a účtují si méně než polovinu toho, co Planet Drugs.

Nejlepší je vyhnout se tomu mimo mainstreamovou a bezohlednou společnost.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 2
Celkové hodnocení
 
1.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
1.0
Planet Drugs Direct

Měl několik problémů a problémů s procesem objednávání, ale nejdůležitější je problém s kvalitou a zákaznický servis. Kanadská společnost měla dostat recepty z Dánska, ale když dorazila naše objednávka, měla na sobě názvy tří různých zemí, což bylo nejvíce znepokojivé, byla vyrobena v Asii... ne tam, kde bychom nazvali kontrolu kvality vysokou prioritou. Upozornili PD a nevěděli, že to pochází ze všech částí světa a vyrábí se tam... byli ve skutečnosti zmateni všemi štítky na naší objednávce a nevrátili by nám peníze ani nevyměnili z "bezpečné" země. Nikdy znovu.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 6 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Spokojený zákazník

Vysoce doporučená kanadská lékárna. Jsou naprosto profesionální, zdvořilí a trpěliví. Jejich ceny jsou dramaticky nižší než v USA a po 3 letech mohu oznámit, že objednávky vždy dorazí včas, pokud to nečekáte přes noc. Můj lékař je doporučuje svým dalším pacientům poté, co jsem mu o nich řekl.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 2
Celkové hodnocení
 
3.1
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
regaty

Léky jsou samozřejmě levné od kanadského poskytovatele služeb, ale firma je registrována na Novém Zélandu a léky pocházejí z Indie nebo Turecka.
Potvrzení o odeslání přijaté 1. března do 4. dubna zásilka nedorazila. Volal jsem do společnosti, čekal jsem 15 minut na lince, abych mohl mluvit s někým, kdo mi řekl, že zásadou společnosti je neuvádět příjmení...! Dostal jsem číslo zásilky a bylo mi řečeno, že mám zásilku sledovat. Moje pošta mi řekla, že zásilka byla odeslána 21. března - 3 týdny po potvrzení odeslání 1. března A byla odeslána z NĚMECKA. Co se to tu děje??? Tato společnost lže a poskytuje ďábelské služby.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 0
Celkové hodnocení
 
2.2
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
2.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
1.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
planetární drogy přímo

Když jsem zadal svou objednávku, bylo mi řečeno, že jsou pozadu a bude to trvat až 20 pracovních dnů, což v té době nebyl problém, protože mi zbyly nějaké léky. 20 pracovních dnů přišlo a odešlo bez lékařského předpisu. Teď už jsem byl mimo, tak jsem zavolal, abych zjistil, co se děje, a teď mi bylo řečeno, že lék se vrátil zpět po mém původním termínu splatnosti! Takže tady jsem zodpovědný a objednávám svůj lék v dostatečném předstihu a Planet Drug za to nemůže, abych ho mohl dostat včas! Potřebuji tento lék denně na svou štítnou žlázu a může to skončit vážně, a když jsem to řekl jejich nadřízenému, nebylo z její strany žádné pochopení ani pomoc. Takže škoda! Takže lék je nyní více než měsíc od doby, kdy jsem o něj požádal, A ŘÍKÁME, ŽE BUDE TRVAT JEŠTĚ 20 PRACOVNÍCH DNÍ, NEŽ DOSTANETE POŠTOU!!!! NEEXISTUJE ŽÁDNÁ MOŽNOST ZÁSILKY POUZE BĚŽNÉ . Vracím se do své bývalé lékárny v Kanadě v Summit Pharmacy, protože za těch 8 let, co s nimi obchoduji, NIKDY problém!

Co když je Planeta o něco méně nákladná, platí o něco více za spolehlivost a zákaznický servis se vyplatí, zvláště pokud jde o mé zdraví?

HROZNÉ ZKUŠENOSTI A NEOBJEDNÁVÁM!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 6 0
Celkové hodnocení
 
3.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
Dobré ceny, ale smíšené výsledky s produktem

PlanetDrugsDirect.com jsem za poslední dva roky použil dvakrát. Poprvé jsem prý měl co do činění s pobočkou se sídlem v "Texasu", podruhé s výchozí kanadskou. Transakce byly hladké a můj lékař poslal skripty přímo faxem. Když jsem si poprvé objednal, dostal jsem pilulky relativně rychle (jako by byly skutečně odeslány z Tx). Podruhé to trvalo asi čtyři týdny. Roční mezera mezi těmito objednávkami však vedla k získání jiného generika, které nebylo tak účinné.

První objednávka přišla v jediné krabici se všemi blistrovými baleními. Jednalo se o Venlafaxine 150 mg XR. Byla to žlutá/čirá pilulka označená jako VEN XR-150. Uvnitř pilulky byly drobné kuličky, které ji zcela vyplnily. Jednalo se o VENLOR XR 150 od Cipla Pharma.

Druhá objednávka přišla ve třech různých krabicích. Byly to pilulky Torrent "VenLift OD 150". Tyto jsou zcela oranžové. Mají stejné malé koule, jaké byly ve VEN XR-150, až na to, že jsou z poloviny naplněné. Tyto pilulky vyrábí Torrent, ale z toho, co vím, prodává Cipla.

První várka vypadala stejně jako značková kvalita. Po použití obou tablet Effexor 75 mg a 150 mg jsem docela zvyklý znát účinky těchto dvou dávek. Druhá várka se rozhodně jeví jako poloviční dávka. Jestli mají VEN XR-150 jen více plniv, nebo je VENLIFT ve skutečnosti špatně naplněn, nevím. Dokážu rozlišit a od nynějška budu na požádání pouze VENLOR.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 1
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
3 roky skvělé služby

U našich léků na předpis jsme neměli nic jiného než vysoce kvalitní produkty, rychlý servis a rozumné ceny, a to platí i pro naše kočky.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 3
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Lipotor

Vynikající dodavatel..trochu pomalé dodání, ale velmi spolehlivé a skutečné značkové léky.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 2
Celkové hodnocení
 
2.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
2.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Není dobrý zákaznický servis a doručení.

Objednal jsem si léky více než měsíc předem, aby dorazily dříve, než mi došel aktuální Rx. Na webových stránkách uvádějí, že objednávky jsou obvykle zpracovány do 5 pracovních dnů a poté odeslány. Zpracování a odeslání jim trvalo 10 pracovních dní, nyní můj Rx nedorazí včas a já budu nucen koupit zásobu na měsíc, abych se dostal přes těch pár dní mezi tím. Volal jsem, zda by pošlou nový Rx s expedovaným doručením, aby mohli dodržet své stanovené časové okno, a řekli, že to nedělají. Jak pěkné pro ně. Takže teď jsem pomocí Planet Drugs Direct neušetřil žádné peníze a ve skutečnosti to bude mít za následek, že zaplatím více, než kdybych si právě koupil v místní lékárně. Také jsem musel několikrát zavolat do společnosti, abych dostal objednávku původně kvůli jejich požadavkům na předpisy, a pokaždé, když jsem byl více než 15 minut v čekání, abych se dostal k osobě zákaznického servisu. Moje rada by byla držet se dál od této společnosti, protože nemohou splnit své sliby a mají špatný zákaznický servis, když máte problém. Dr. W.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Velká lékárna

Pokud chcete lékárnu, která předčí očekávání, tito lidé jsou pro vás. Snadno použitelné webové stránky, dobře vyškolení zástupci a úspory na všech jejich produktech. Tady je jeden spokojený zákazník.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 2
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Vynikající online lékárna

Tuto společnost využíváme již třetím rokem. Jednoduché objednání, vstřícný personál a včasné dodání. Ušetřili naší rodině spoustu peněz, zejména jejich generika, která často nejsou v USA dostupná. Skutečný zachránce života. Vysoce doporučeno.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 1
Celkové hodnocení
 
1.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
1.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
1.0
úplná ztráta času

Neztrácejte s nimi čas. Objednal jsem si generickou verzi volně prodejné léčby bez předpisu. Čekal jsem, až prošli velmi dlouhým zpracováním. O něco více než týden později mi poslali e-mail a řekli, že potřebuji předpis a musím jim faxem informace. Zdaleka ne ohromeny, vyzkoušel jsem je poprvé a naposledy.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
1.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
1.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
1.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
1.0
NEGATIVNÍ - NECHOĎTE TAM

Objednal jsem Berocca Performance Orange po telefonu, protože jejich web měl problémy. Je to šumivý vitamínový doplněk. Bylo mi řečeno „je jen jedna příchuť“. Bral jsem to tak, že pomeranč je jediná příchuť. Když dorazila, byla „originální“; Za víkend jsem volal třikrát, ale jejich počítače byly mimo provoz a nikdo mi nedokázal pomoci. Dnes mi říkají, že nepřijímají vratky za "léky". Nyní jsem uvízl u produktu v hodnotě 3 USD, který nechci, a čekám na lékárníka, který mi pošle e-mail s vysvětlením, proč nemohu vrátit Berocca. Pěkné, ale naprosto nešikovné a neúčinné.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Fantastická lékárna, úžasný zážitek

Planet Drugs Direct je skvělý! Jedna z několika webových stránek provozovaných Coastal Canada Pharmacy Inc. (všechny uvádějí podobné adresy v Britské Kolumbii), ale tato také uvádí adresu v Houstonu ve státě Texas a poskytuje bezplatné prvotřídní doručování pošty při nákupech. Planet Drugs Direct má obrovský výběr značkových a generických produktů, některé OTC a jiné vyžadují předpis. Jejich webové stránky byly snadno použitelné, vzbuzovaly důvěru a neobsahovaly žádné skryté poplatky. Zadal jsem objednávku na sildenafil citrát (generikum Viagra) a nahrál jsem digitální fotografii svého předpisu na jejich webovou stránku (fax byl také možností). Při objednávce jsem obdržel e-mailové potvrzení, znovu, když jsem nahrál scrip, a znovu o 6 dní později, když odeslali lék, s tím, že to mám očekávat asi za 15 pracovních dnů.





Jako hodinky jsem o 15 pracovních dní později (20 pracovních dní po zadání objednávky) obdržel neregistrovaný, diskrétně zabalený lék do své poštovní schránky. Ukázalo se, že „generická Viagra“ je běžná značka Silagra, kterou vyrábí společnost Cipla Ltd. z Indie. Každá krabička obsahovala 4 stripy po 4 tabletách a standardní informační vložku. Podívejte se na obrázky, které jsem zveřejnil na photobucket, pod mým uživatelským jménem "mks-magician".



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/SilagraBox.jpg



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/SilagraPkg.jpg



Oválné, fialově zbarvené pilulky Silagra byly rýhovány, takže je bylo snadné rozlomit napůl a měly známou hořkou chuť sildenafil citrátu. A zdály se stejně účinné a silné jako pravá značka Viagra. Ale za pouhou desetinu ceny, kterou bych musel zaplatit za značku Viagra. Toto místo mělo opravdu nízké ceny! Dříve jsem jinde získal pilulky značky "Suhagra", které se zdály být méně účinné, a přestože byly prodávány pod názvem Cipla, vyráběl je někdo jiný. Jediným viditelným rozdílem byla barva pilulek.



i961.photobucket.com/albums/ae91/mks-magician/planetdrugsdirect/Sil-v-Suh.jpg



Tyto pilulky značky Silagra od Planet Drugs Direct však vypadají skvěle. Všiml jsem si, že blistrové balení Suhagra obsahovalo cenu v rupiích, zatímco Silagra ne – odhaduji, že Silagra je exportní produkt, zatímco Suhagra je určena pro domácí (indický) trh.



Zatím žádné neočekávané poplatky na mou kartu a žádné nevyžádané e-maily. Planet Drugs Direct byl perfektní zážitek; Určitě si u nich v budoucnu koupím náplně a další léky a vřele vám je doporučuji.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 6 4