přezkum Detail
Zadal objednávku na OffShoreRx.com dne 10. Dnes je 12., takže uplynul 2012 týden a stále mi od této společnosti nepřišel e-mail s potvrzením objednávky nebo jakýkoli e-mail. 19. dne jsem se přihlásil zpět na jejich stránky a všiml jsem si, že v historii nákupů není uvedeno nic, ale samozřejmě byla provedena platba kreditní kartou. Na jejich webu jsem vytvořil lístek podpory s dotazem na stav mé objednávky a v reakci na lístek jsem obdržel automatický e-mail s odkazem na sledování průběhu mého lístku podpory. Kliknutím na tento odkaz se však dostávám na stránku OpenDNS, která mi říká, že www.offshorerx-help.com se nenačítá. Vybral jsem si tohoto konkrétního dodavatele na základě celkově slušných recenzí na tomto webu, ale teď mě zajímá, jestli komentáře prostě vložil prodejce, a ne skuteční zákazníci, jako jsem já. Doufám v to nejlepší, protože je to jen něco málo přes 1 týden od zadání objednávky, ale vzhledem k tomu, že neexistuje žádná e-mailová korespondence a žádný způsob, jak kontaktovat jejich podporu, jsem si docela jistý, že jsem byl podveden.