přezkum Detail
Celkové hodnocení
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
4.5
Cena (váha = 30 %)
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
5.0
The Real Deal
Jsem dlouholetým zákazníkem Kwikmed.com, vím, že .co.uk není stejná společnost, kde si myslím, že je problém se špatnými recenzemi. Kwikmed.com je úžasný. Skutečné prášky, skvělý zákaznický servis a férová cena. Kéž by ale dávali množstevní slevy ;). Nemohu je dostatečně doporučit. Jsem tak rád, že nemusím chodit k běžnému lékaři, který toho o ED moc neví, zeptá se jen na pár otázek o mém zdraví a pravděpodobně mě ve své hale poníží. Díky bohu za Kwikmed.com.
Al James
Komentáře
1 výsledky - ukazuje 1 - 1
Řazení
Máte již účet? Přihlásit se nyní
Zapomněli jste heslo?
21. dubna 2014
Jen jsem se musel vyjádřit, protože to je přesně můj problém. Jdu do ordinace a musím k okénku recepce. Dívka se pak ptá, proč tam jsem, a já říkám, že chci navštívit doktora XXX. Pak se zeptá: „Jaký je důvod vaší návštěvy“? Říkám polohlasem, že s ním chci mluvit o viagře. Pak řekne hlasem tak hlasitým, aby to slyšela celá hala: „Takže máte problém s erektilní dysfunkcí“? Zeptal jsem se jí polohlasně, proč musí všem v hale říkat, proč jsem tam byl. Pak mi řekla, že jen potřebuje předat správné informace lékaři. Znovu se velmi slyšitelným hlasem ptá „takže trpíte erektilní dysfunkcí“? Křičím ano a ona vypadá rozzlobeně, takže si sednu mezi všechny, kteří se právě připojili k našemu rozhovoru, a sleduji, jak se na mě dívají, zatímco popotahují zimnicí. Kiwkmed je lepší způsob! Kancelář ušetřím za; Jsem tu na kontrole, můžu dneska přijít?
H
sužovat
1 výsledky - ukazuje 1 - 1