přezkum Detail

Všechny online lékárny
Celkové hodnocení

1.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)

0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)

3.0
Cena (váha = 30 %)

0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)

3.5
Rychlost dodání (váha = 15%)

5.0
dcmikey je členem fóra Pharmacy Reviewer
Celkem příspěvků: 4
Pověst: 3
Název uživatele: Nový člen
NAJLEPŠÍ NEPOZOR: Drahá doprava, falešná str

Můj první nákup u nich dorazil rychle. 60 $ za expresní zásilku je nejvíce, co jsem kdy zaplatil.

Pilulky, běžný ED produkt, byly zcela inertní.

Objednal jsem 240 tablet a 180 bylo doručeno.

Momentálně čekám na náhradní zásilku s tím, jak doufám, funkčním produktem.

Operace All Day Chemist na mě zatím neudělaly dojem.

Nahlásit tuto recenzi Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0

Komentáře

2 výsledky - ukazuje 1 - 2
Řazení
Máte již účet?
Října 15, 2015
Nechápu, proč má tato lékárna tolik skvělých recenzí? A jednou za čas vidím, že si na to někdo stěžuje. Jak se to má říct?
T
Tomkline
Října 26, 2015
Objednal jsem tedy u ReliableRX, což je stejná firma jako Alldaychemist (jen pod jinou hlavičkou). Je to stejné plnění, když zavoláte. Nejprve jsem si objednal 20 mg tadalafilové produkty Tadalis a Ceebis. Oba inertní. K jejich cti lze říci, že zákaznický servis byl velmi přátelský, bez problémů a rychle odeslal náhrady Forzest (20 mg) a Modula (5 mg). Modula byla inertní. Forzest byl jediný produkt s přísadou. Byl znatelně slabý a trval několik hodin, ale ne cca. 48 že mi Tadalafil vydrží. Takže to mohla být jiná ingredience. Každopádně se zdá, že na straně nabídky jsou nějaké HLAVNÍ problémy s kvalitou. Dám jim poslední šanci, aby to udělali s jinou značkou - možná od cipla - pokud by chtěli. Pokusí se podat zprávu o konečném výsledku. Rádi jim udělíme uznání, pokud to udělají správně! Ale jasně, že něco potřebuje hodně zlepšit, pokud odmítám 4 různé značky. To by bylo v USA naprosto neslýchané

Věc, která mě mate je, že musí vědět, že si lidé stěžují na produkt/šarži, tak proč to pořád zasílají? Nerad odmítám produkt, který mi poslali, ale proč prostě nepošlou dávku, na kterou si lidé nestěžují?
R
Russ
2 výsledky - ukazuje 1 - 2