přezkum Detail
Celkové hodnocení
1.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
3.0
Cena (váha = 30 %)
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
3.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
5.0
dcmikey je členem fóra Pharmacy Reviewer
Celkem příspěvků: 4
Pověst: 3
Název uživatele: Nový člen
|
NAJLEPŠÍ NEPOZOR: Drahá doprava, falešná str
Můj první nákup u nich dorazil rychle. 60 $ za expresní zásilku je nejvíce, co jsem kdy zaplatil.
Pilulky, běžný ED produkt, byly zcela inertní.
Objednal jsem 240 tablet a 180 bylo doručeno.
Momentálně čekám na náhradní zásilku s tím, jak doufám, funkčním produktem.
Operace All Day Chemist na mě zatím neudělaly dojem.
Komentáře
2 výsledky - ukazuje 1 - 2
Řazení
Máte již účet? Přihlásit se nyní
Zapomněli jste heslo?
Října 15, 2015
Nechápu, proč má tato lékárna tolik skvělých recenzí? A jednou za čas vidím, že si na to někdo stěžuje. Jak se to má říct?
T
Tomkline
Října 26, 2015
Objednal jsem tedy u ReliableRX, což je stejná firma jako Alldaychemist (jen pod jinou hlavičkou). Je to stejné plnění, když zavoláte. Nejprve jsem si objednal 20 mg tadalafilové produkty Tadalis a Ceebis. Oba inertní. K jejich cti lze říci, že zákaznický servis byl velmi přátelský, bez problémů a rychle odeslal náhrady Forzest (20 mg) a Modula (5 mg). Modula byla inertní. Forzest byl jediný produkt s přísadou. Byl znatelně slabý a trval několik hodin, ale ne cca. 48 že mi Tadalafil vydrží. Takže to mohla být jiná ingredience. Každopádně se zdá, že na straně nabídky jsou nějaké HLAVNÍ problémy s kvalitou. Dám jim poslední šanci, aby to udělali s jinou značkou - možná od cipla - pokud by chtěli. Pokusí se podat zprávu o konečném výsledku. Rádi jim udělíme uznání, pokud to udělají správně! Ale jasně, že něco potřebuje hodně zlepšit, pokud odmítám 4 různé značky. To by bylo v USA naprosto neslýchané
Věc, která mě mate je, že musí vědět, že si lidé stěžují na produkt/šarži, tak proč to pořád zasílají? Nerad odmítám produkt, který mi poslali, ale proč prostě nepošlou dávku, na kterou si lidé nestěžují?
Věc, která mě mate je, že musí vědět, že si lidé stěžují na produkt/šarži, tak proč to pořád zasílají? Nerad odmítám produkt, který mi poslali, ale proč prostě nepošlou dávku, na kterou si lidé nestěžují?
R
Russ
2 výsledky - ukazuje 1 - 2