www.doctorfox.co.uk - lékaři NHS, legitimní skripty - melatonin je zde pro Spojené království

Doporučené lékárny na hodnocení lékáren

červený kozel

Vážený člen
připojil
13
Takže moje obvodní lékařka mi doporučila tuto stránku, když se ukázalo, že mi nemohla předepsat melatonin, protože jsem nebyl zpomalený. Místo toho mi dala zopiklon lol.

Párkrát jsem tyhle lidi použil na melatonin. Je to síla 3 mg... Nemyslím si, že je to prodloužené uvolňování.
Nicméně to funguje dobře, pokud to funguje pro vás. Zjistil jsem, že je srovnatelný s 'Circadian' 2 mg - značkou, kterou jsem jednou předepsal v nemocnici ve Spojeném království.

Melatonin odtud není levný. Navíc musíte kromě léků zaplatit i poplatek za předpis. Ale myslel jsem, že je zmíním, až budu mít to, co jsem potřeboval, a je to velmi legitimní stránka.
Stále jsem musel říkat, že mě brzy čeká pásmová nemoc : Rolleyes:

Dělají také:
ED léky
  • Ráno po pilulce
  • Kombinovaná antikoncepční pilulka
  • Přestaňte kouřit (cytisin)
  • Inhalátory na astma
  • Ekzém (hydrokortison a další)
  • IBS
spoustu věcí, které jsou na předpis, můžete dostat od svého praktického lékaře – nic pod kontrolou. (kromě melatoninu: LOL:)
Mám podezření, že se jedná o web pouze ve Spojeném království, protože je to soukromý předpis pro Spojené království. Musíte vyplnit zdravotní formuláře a bude to posouzeno.

Naposledy upraveno:
Právě jsem si koupil melatonin z online obchodu s doplňky stravy - nikdy jsem se na něj neptal. Také jsem dostával hormonální krémy a dhea stejným způsobem (ale teď mám soukromý předpis). Vím, že všechny jsou údajně pod kontrolou, ale neměl jsem žádný problém s jejich odesláním do Spojeného království.

Melatonin je ve Spojeném království kontrolován? To je pro mě divočina!

Je to pouze na předpis @zephyr1015
Má to být ale jen pro lidi ve věku 55 a více let, nicméně mému tátovi je 70 let a jeho praktický lékař mu to zamítl, protože je to zřejmě jen pro pásmová nemoc.
Zdá se, že je to jen pro jet lag ve Spojeném království.
Pořádně divný souhlasím.

Můžete si ho objednat ze zahraničí. Nicméně bych to nekoupil z Ameriky, protože tam neregulují doplňky.

Zpět
Vrchní část
Byl zjištěn AdBlock

Zásuvné moduly prohlížeče blokující reklamy narušují některé funkce tohoto fóra. Chcete-li na webu dosáhnout co nejlepšího zážitku, vypněte blokování reklam.

Vypnul jsem AdBlock    Ne, děkuji