Postupujte podle níže uvedeného videa a zjistěte, jak nainstalovat náš web jako webovou aplikaci na domovskou obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být v některých prohlížečích dostupná.
Tak k tomu došlo @redgoat; zkontrolujte každou pilulku. povzdechUrčitě testovací kamarád.
Mezitím je mějte v něčem uzavřené. Prach může být smrtelný..
Smrtelná dávka karfentanilu je pouhým okem neviditelná.
Do doby otestování dejte do karantény a zacházejte s ní s maximální opatrností – dobrý nápad mít v pohotovosti někoho s naloxonem, pokud můžete.
Vždy se ujišťuji, že někdo má moji OD sadu, když zkouším nové léky. Zejména PK.
(a to není náhrada za testovací sadu - protože ne každá pilulka bude obsahovat smrtelnou dávku... takže můžete získat účinek, ale stále je to smrtící pilulka/dávka)
Navíc existují další RC opioidy, které se na testovací sadě vždy nezobrazí. Jako ten U....7 něco, co bylo před pár lety. Myslíš, že to nebylo vyzvednuto.
Kamarád Nalaxone je po testování nejlepší safe safe - nebo osobně jsem přemýšlel o tom, že bych si vzal něco v nemocnici, takže pokud zkolabuji = jsem na správném místě. (vzato věc na psaní a čas na paži) v případě, že mě nemá kdo sledovat.
Existují také společnosti zabývající se testováním drog. Znáte jeden, který se ve Španělsku nazývá energetická kontrola. Používají plynovou chromatografii, aby přesně viděli, co v něm je. Ale i oni říkají, že nemohou testovat všechny syntetické opioidy.
Promiň, nechci strašit. Je to strašná věc..
Je to 10/325 perc?
Upřímně bych většině nemocničního personálu nevěřil, že ví, co má dělat. Po více než deseti letech práce v urgentní medicíně mohu říci, že nekompetentnost ve zdravotnictví bují (např. skutečnost, že v USA máme miliony lidí, kteří již nedostávají legální léky proti bolesti a místo toho musí lovit to, co by mohlo být bůhví co na černém trhu)Určitě testovací kamarád.
Mezitím je mějte v něčem uzavřené. Prach může být smrtelný..
Smrtelná dávka karfentanilu je pouhým okem neviditelná.
Do doby otestování dejte do karantény a zacházejte s ní s maximální opatrností – dobrý nápad mít v pohotovosti někoho s naloxonem, pokud můžete.
Vždy se ujišťuji, že někdo má moji OD sadu, když zkouším nové léky. Zejména PK.
(a to není náhrada za testovací sadu - protože ne každá pilulka bude obsahovat smrtelnou dávku... takže můžete získat účinek, ale stále je to smrtící pilulka/dávka)
Navíc existují další RC opioidy, které se na testovací sadě vždy nezobrazí. Jako ten U....7 něco, co bylo před pár lety. Myslíš, že to nebylo vyzvednuto.
Kamarád Nalaxone je po testování nejlepší safe safe - nebo osobně jsem přemýšlel o tom, že bych si vzal něco v nemocnici, takže pokud zkolabuji = jsem na správném místě. (vzato věc na psaní a čas na paži) v případě, že mě nemá kdo sledovat.
Existují také společnosti zabývající se testováním drog. Znáte jeden, který se ve Španělsku nazývá energetická kontrola. Používají plynovou chromatografii, aby přesně viděli, co v něm je. Ale i oni říkají, že nemohou testovat všechny syntetické opioidy.
Promiň, nechci strašit. Je to strašná věc..
Testoval jsi je někdy? Jen zvědavý@redgoat Děkuji za skvělou a potenciálně život zachraňující radu. Útržkovité pilulky jsou zamčené, dokud nedorazí moje testovací sada. Vaše odpověď je opravdu střízlivou připomínkou toho, čemu všichni čelíme při nakupování online.
Je tam opravdu tolik pomluv, které se vydávají za jiné věci?
Zásuvné moduly prohlížeče blokující reklamy narušují některé funkce tohoto fóra. Chcete-li na webu dosáhnout co nejlepšího zážitku, vypněte blokování reklam.