Pozná někdo tuto pilulku?

Doporučené lékárny na hodnocení lékáren

NSnoozer

Vážený člen
připojil
4. 2018
Je to 10/325 perc?

Přílohy

• 20240512_122902.jpg
    20240512_122902.jpg
    1.6 MB · Zobrazení: 28
  • 20240512_122850.jpg
    20240512_122850.jpg
    1.9 MB · Zobrazení: 28
Máte nějaké testovací proužky? Testoval bych tu pilulku, vypadá to na mě jako.

Pravděpodobně ano, ale existovaly padělky těchto tam dříve, by podpořilo doporučení je otestovat.

Pokud jsou pravé, jsou to 10/325 perky značky Cheminter, vyrobené v Guatemale. Ale jak bylo zmíněno výše, padělky tam byly už dříve. Hledejte ve fóru 'cheminter' nebo 'purple percs' a měli byste o nich vidět hodně diskuzí

@NSnoozer

***FAKE AS FUCK***

Mám několik z nich jako demonstrativní účely...myslím, že jsem sem umístil obrázek té přesné pilulky, skleničku, kde jsem rozpustil falešný a vedle něj testovací proužek, pozitivní na fentanyl.

Snažím se to teď poslat obrázek, ale nedovolí mi to, protože velikost souboru je příliš velká.

@NSnoozer
ty vaše nemusí být falešné, nebo velmi dobře mohou být. Oba dělají kola. Oxykon Plus od Cheminter je skutečný název, pokud jsou skutečné

Potřebujete otestovat ty skutečné, musíte si být jisti, protože existují legitimní i falešné

Naposledy upraveno:
@Heinz... Ty Heinz. Bylo by úžasné, kdyby byly legitimní. Budu je testovat. Dokud to neudělám, nebudu to vědět jistě a protože je známo, že jsou padělané, bylo by absolutně hloupé to nedělat. Povzdech...

Určitě testovací kamarád.

Mezitím je mějte v něčem uzavřené. Prach může být smrtelný..
Smrtelná dávka karfentanilu je pouhým okem neviditelná.

Do doby otestování dejte do karantény a zacházejte s ní s maximální opatrností – dobrý nápad mít v pohotovosti někoho s naloxonem, pokud můžete.
Vždy se ujišťuji, že někdo má moji OD sadu, když zkouším nové léky. Zejména PK.
(a to není náhrada za testovací sadu - protože ne každá pilulka bude obsahovat smrtelnou dávku... takže můžete získat účinek, ale stále je to smrtící pilulka/dávka)
Navíc existují další RC opioidy, které se na testovací sadě vždy nezobrazí. Jako ten U....7 něco, co bylo před pár lety. Myslíš, že to nebylo vyzvednuto.
Kamarád Nalaxone je po testování nejlepší safe safe - nebo osobně jsem přemýšlel o tom, že bych si vzal něco v nemocnici, takže pokud zkolabuji = jsem na správném místě. (vzato věc na psaní a čas na paži) v případě, že mě nemá kdo sledovat.

Existují také společnosti zabývající se testováním drog. Znáte jeden, který se ve Španělsku nazývá energetická kontrola. Používají plynovou chromatografii, aby přesně viděli, co v něm je. Ale i oni říkají, že nemohou testovat všechny syntetické opioidy.

Promiň, nechci strašit. Je to strašná věc..

Naposledy upraveno:
@redgoat Děkuji za skvělou a potenciálně život zachraňující radu. Útržkovité pilulky jsou zamčené, dokud nedorazí moje testovací sada. Vaše odpověď je opravdu střízlivou připomínkou toho, čemu všichni čelíme při nakupování online.

Do doby otestování dejte do karantény a zacházejte s ní s maximální opatrností – dobrý nápad mít v pohotovosti někoho s naloxonem, pokud můžete.
(a to není náhrada za testovací sadu - protože ne každá pilulka bude obsahovat smrtelnou dávku... takže můžete získat účinek, ale stále je to smrtící pilulka/dávka)
Navíc existují další RC opioidy, které se na testovací sadě vždy nezobrazí. Jako ten U....7 něco, co bylo před pár lety. Myslíš, že to nebylo vyzvednuto.
Kamarád Nalaxone je po testování nejlepší safe safe - nebo osobně jsem přemýšlel o tom, že bych si vzal něco v nemocnici, takže pokud zkolabuji = jsem na správném místě. (vzato věc na psaní a čas na paži) v případě, že mě nemá kdo sledovat.

Existují také společnosti zabývající se testováním drog. Znáte jeden, který se ve Španělsku nazývá energetická kontrola. Používají plynovou chromatografii, aby přesně viděli, co v něm je. Ale i oni říkají, že nemohou testovat všechny syntetické opioidy.

Tak k tomu došlo @redgoat; zkontrolujte každou pilulku. povzdech

Pokud chcete zůstat naživu, ano. Bohužel tam se věci mají.

Obvykle testuji některé z šarže a pak předpokládám, že ostatní jsou bezpečné - není tomu tak vždy, protože pochybní dealeři někdy kombinují padělky s nefalšovanými... takže každá pilulka je hazardní druh. ..
takže má smysl nakupovat od někoho, komu důvěřujete nebo komu důvěřujete.

Je dobré uchovávat každou šarži odděleně a napsat na sáček nebo cokoliv jiného, ​​zda jste je testovali. Při nákupu nebo očíslování, pokud máte hodně šarží atd

I tak dodržuji svá preventivní opatření. Naštve.

Je to 10/325 perc?

Upřímně bych většině nemocničního personálu nevěřil, že ví, co má dělat. Po více než deseti letech práce v urgentní medicíně mohu říci, že nekompetentnost ve zdravotnictví bují (např. skutečnost, že v USA máme miliony lidí, kteří již nedostávají legální léky proti bolesti a místo toho musí lovit to, co by mohlo být bůhví co na černém trhu)

V tomto vláknu jsou uvedena velmi důležitá doporučení, která, jak doufám, získá velkou pozornost.
Nebezpečí kontaminace fentanylem je dnes reálné. Pravděpodobně to nebude nutné znovu opakovat, ale tak malé množství jako 1-2 mg fentanylu se znovu a znovu ukázalo jako fatální.
Jak je uvedeno výše, může být požit nazálně vzduchem. Častěji může vstoupit do vašeho systému dotykem.
Na to je třeba se při používání testovacích proužků (které jsou v dnešní době rozhodně nutné) pečlivě zaměřit, protože dotykem podezřelých pilulek může dojít k přenosu léku přes kůži.
Osobně jsem se v posledních několika letech setkal s těmi, kteří přežili tuto pohromu. Je velmi bolestivé a frustrující pokoušet se vysvětlit rodičům, jak je možné, že jediná tableta zabila jejich dítě.

neví někdo, kde sehnat levnou testovací sadu, která by testovala pilulky nejen na třídu léků, ale spíše na to, jaký mají vzorec? Takže můžete otestovat oběť a ta se změní například na hydrokodon. Vidím tam spoustu testovacích proužků, ale testují věci jako Benzos, opiáty atd. Vím, že můžete získat takové, které testují fentu

Je tam opravdu tolik pomluv, které se vydávají za jiné věci? Proč by to někdo dělal, vrtá hlavou. ChatGPT má zařízení, kde dokáže rozpoznat věci na obrázcích, které do něj nahrajete

Je tam opravdu tolik pomluv, které se vydávají za jiné věci?

Ano, tam je.
Re: Umělá inteligence identifikující drogy s fentanylem, neexistuje způsob, jak toho dosáhnout pomocí obrázku na internetu. Existují však aplikace, které dokážou porovnat obrázky legitimních pilulek s padělky. Nejsou 100% přesné, ale mohou poskytnout varování.
Pokud osobně potřebujete provést screening na fentanyl, měli byste si koupit testovací proužky a používat je nábožensky.

Zpět
Vrchní část
Byl zjištěn AdBlock

Zásuvné moduly prohlížeče blokující reklamy narušují některé funkce tohoto fóra. Chcete-li na webu dosáhnout co nejlepšího zážitku, vypněte blokování reklam.

Vypnul jsem AdBlock    Ne, děkuji