Hra s písní...

Doporučené lékárny na hodnocení lékáren

Saoirse

Vznešený člen
připojil
28. října 2013
HRA PÍSNĚ

Na každém plakátu je uveden název písně (pokud si přejete i umělce) a název písně musí obsahovat alespoň jedno slovo z názvu písně, kterou zveřejnil předchozí člen hned výše.
Slovo nemůže být "ten", "nebo", "a/an", "of"... získáte obecnou představu.

Pokud zveřejníte vzácnou nebo neobvyklou píseň, pošlete prosím nějaký důkaz (odkaz, video), abyste ukázali, že píseň skutečně existuje. :)

Dobře, začnu. Doufám, že si každý užívá „vytváření nekonečného řetězce písní“.

„Jen staromódní milostná píseň“ (Tři psí noci)

(takže cokoli jiného než "an" by bylo férovou hrou pro další plakát, který by se použil v názvu písně)

"Opravdu jsi mě dostal" Van Halen (tohle může být těžké sledovat, jen když to použijete já a vy. Pardon, první skladba, která mě napadla a měla chuť hrát tuto hru!) :) Několik dní jsem byl dole se vztyčeným krkem a všechny mi chyběly!!!!!!!!!

Naposledy upraveno:
"Baby I Love Your Way" Peter Frampton! OMG nejlepší album eva!!! (jeden z nejlepších)

Chcete-li spustit hru bez videa a pouze prvních 3–4 sekund skladby, uvidíte, kdo ji uhodne jako první! Jsem v tom NEJLEPŠÍ, no byl jsem... to je zábavná hra, kterou jsem hrával a poslouchal rádio při řízení s kamarádem.

Naposledy upraveno:
Zpět
Vrchní část
Byl zjištěn AdBlock

Zásuvné moduly prohlížeče blokující reklamy narušují některé funkce tohoto fóra. Chcete-li na webu dosáhnout co nejlepšího zážitku, vypněte blokování reklam.

Vypnul jsem AdBlock    Ne, děkuji