4Rx.com

 
3.8 (124)
Tato stránka již není online. Máme tyto recenze od starých zákazníků tohoto webu.
http://www.4rx.com
Název lékárny
4Rx
podporované jazyky
Náklady na dopravu po celém světě ($)
23
Nachází se v
India
Rok založení
2006
Doručení 24 hodin?
No
Druhy prodávaných léků:

Aktualizace z února 2015: 4Rx po více než deseti letech podnikání skončilo! Využijte naše nabídky k nalezení spolehlivé alternativy.

4rx.com je jednou z nejstarších a nejznámějších online lékáren v okolí. Prodávají pouze léky vyrobené velkými korporacemi v Indii.

Pokud si myslíte, že s informacemi o této lékárně není něco v pořádku, pomozte nám prosím kliknutím na tlačítko nahlásit níže.

uživatelské recenze

124 recenze

 
52%
 
21%
 
6%
 
8%
 
13%
Celkové hodnocení
 
3.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.7(124)
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.1(124)
Cena (váha = 30 %)
 
4.2(124)
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
3.9(121)
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.3(124)
Zobrazit všechny recenze Zobrazit velmi užitečné
Celkové hodnocení
 
4.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
S 4Rx mám skvělé zkušenosti, ale...

Jsem velmi rád, že jsem našel 4Rx, umožnil mi získat léky, které bych jinak nemohl dostat. Skvělé ceny, rychlé dodání (vzhledem k tomu, že je mezinárodní) a dobrý zákaznický servis. Měl jsem jednu objednávku, která se nezobrazila a vyměnili ji, jakmile jsem je o tom informoval, žádný problém, žádné další poplatky.

Otázka pro 4Rx opakování: Proč jsem přesměrován na Aclepsa, když jdu na 4Rx.com? Myslím, že je to legitimní, ale chtěl bych se ujistit. Mohu také použít své objednávky od 4Rx k získání bonusových pilulek, pokud si objednám z Aclepsa? Myslím, že je pochopitelné, že váhám s poskytnutím svých osobních údajů, zejména finančních, zahraniční webové stránce, kterou neznám.

Telefonický a e-mailový spam: 4Rx tvrdí, že neprodává vaše informace, ale od té doby, co jsem si u nich poprvé objednal, mě zastrašovaly telefonáty od lidí s indickými přízvuky, kteří mě žádali jménem a pokoušeli se mi prodat recepty, shodou okolností stejné léky, které jsem si objednal od 4Rx. Takže buď 4Rx prodal moje informace, nebo hovory pocházejí od samotného 4Rx, nebo byla jejich databáze kompromitována - nic z toho není dobré. (Nápověda: Moje žena a já jsme těmto lidem začali říkat, že jsem zemřel, a při jedné příležitosti jsem zemřel na užívání jejich prášků! Telefonáty stále přicházejí, ale jsou mnohem méně časté).

avatar
(Aktualizováno: October 25, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 0
Celkové hodnocení
 
3.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Dobrý zákaznický servis

Byl jsem odkázán na 4rx z webové stránky pro připojení a rozhodl jsem se vyzkoušet jejich ED Trial Pack, který obsahoval balení 10 sildenafilu (100 mg) a balení 10 tadalafilu (20 mg) za 55 babek s dopravou zdarma. Oba jsou od Genpharma. Dříve jsem užíval Cialis, ale nikdy Viagru. Chtěl jsem vidět, jak funguje Viagra/Sildenafil a jestli je to pro mě lepší volba.

Balíček dorazil asi za 2 týdny. Poslali sledovací číslo a po několika dnech odeslali číslo a bylo možné jej sledovat na USPS. Balíček je jasně označený a ručně psaný.

Použil jsem 5 mg Cialis, který pro mě obvykle dělá trik. Ale s generickým Tadalafilem jsem zjistil, že potřebuji užít celou pilulku, která má mít 20 mg. Rozlomit pilulku napůl se mnou opravdu moc nedělalo. Takže potence je sporná. Ale i když jejich 20 mg je skutečně ekvivalent 5 mg, je to stále dobrý obchod ve srovnání se značkou Cialis. A generický Tadalafil fungoval minimálně 24 hodin.

Co se týče Sildenafilu, ten na mě nepůsobí tak dobře jako Tadalafil. Ale vím, že to není padělek, protože poté, co jsem si vzal Sildenafil, jsem zažil modré vidění, které někteří uživatelé Viagry hlásili. Ale je pilulka opravdu 100 mg? Nevím, protože jsem nikdy předtím Viagru nezkoušel.

Každopádně, s dobrými výsledky z Tadalafilu, přestože jsem si musel vzít celou pilulku, rozhodl jsem se objednat si více. Za doobjednání vám dají 20% bonus na pilulky nebo můžete využít 10% slevu z ceny. Rozhodl jsem se pro více prášků. Je to lepší nabídka.

Druhý balíček byl odeslán během několika dnů poté, co jsem si objednal, a stejně jako v předchozím případě bylo sledovací číslo o několik dní později sledovatelné na USPS. Z jakéhokoli důvodu balíček ukázal, že je v mém městě a je připraven k doručení, ale nikdy nebyl doručen. USPS nemá žádné další sledování po „out for delivery“. Možná balík vzal pošťák? Možná to vypadlo z tašky? Nevím. Jediné, co USPS ví, je, že se ztratil, a řekli mi, abych podal nárok na ztracený balíček, pokud chci.

Dal jsem 4rx vědět o situaci a nabídli, že pošlou náhradu. Celý proces trval asi týden a bylo vydáno nové sledovací číslo. S potěšením oznamuji, že náhradní balíček dnes dorazil a obsahoval i mé bonusové pilulky.

Jsem rád, že 4rx poslal výměnu bez problémů. Byl jsem si tak jistý, že jsem byl v prdeli, když balíček nedorazil.

Moje doporučení, pokud váháte s objednáním generik, je získat nejprve malé množství. Myslím, že zkušební balíčky 4rx jsou na to skvělé. Před zadáním velké objednávky to vyzkoušejte.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
2.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
1.5
velkohubý je členem fóra Pharmacy Reviewer
Celkem příspěvků: 1
Pověst: 1
Název uživatele: Nový člen
avatar
Falešný produkt, "jiná značka" také falešný.

Objednané (150) 20mg tablet tadalafilu. Byly mi zaslány tablety Centurion Vidalista 20mg, které jsou falešné a tudíž zcela neúčinné. Abych si byl jistý, vzal jsem párkrát najednou, každý bez výsledku. Minulý týden mi zbylo pár 5mg tablet Cialis, které jsem dostal z ordinace svého lékaře, a ty rozhodně fungovaly. Byl jsem podveden za téměř 200 dolarů. Pokusím se dostat své peníze zpět, ale je to velmi frustrující, zvláště s ohledem na to, jak dlouho jsem na produkt čekal.

AKTUALIZACE: Zavolal jsem těmto šmejdům a v klidu jim oznámil, že jejich produkt nezabral. Ptali se mě, jakou značku poslali. Řekl jsem jim. Studna.

Znovu mi odeslali objednávku (150) ještě JINÉ značky FAKE léku Tadalafil. Tentokrát od FAKE Genpharma International PVT. LTD.

Uvědomuji si, jaká je jejich hra - posílat vám falešné léky, dokud to nevzdáte.

Studna. Tito lidé NIKDY neuslyší můj konec. Promarnili měsíc a půl mého času a je mi z toho špatně. Jsem připraven letět do Indie a konfrontovat lidi kvůli tomu.

avatar
(Aktualizováno: červenec 03, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (3) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
4.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
3.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.5
amakaris je členem fóra Pharmacy Reviewer
Celkem příspěvků: 99
Pověst: 121
Název uživatele: Senior člen
avatar
Velmi rychlé dodání, dobrá cena

Doporučil příteli, aby si zde objednal antibiotika s velkou slevou oproti alternativám a dostali to asi za týden. Žádné stížnosti a velká sleva.

avatar
(Aktualizováno: červen 07, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
4rx

Ahoj všem,

Jak někteří z vás možná vědí, možná ne, poslední měsíc se vyskytly problémy s dopravou z Indie. VŠECHNY společnosti, které odsud odesílají, měly stejné problémy, nejen my.
Jsem rád, že mohu říci, že jsme nyní zpět na správné cestě a aktuální stav našich nevyřízených objednávek.
Tyto věci se mohou stát.
Náš tým zákaznické podpory byl v kontaktu s našimi zákazníky a informoval je o situaci.
Je to frustrující pro vás jako zákazníky i pro nás jako obchod... Ale buďte si jisti, že jsme dělali vše pro to, aby byli všichni spokojeni.

Doufám, že moje odpověď vyřeší některé z níže uvedených obav.

jde,

Sam

avatar
(Aktualizováno: Může 06, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (3) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 1
Celkové hodnocení
 
0.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
2.0
Cena (váha = 30 %)
 
1.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Varování! Nepřibližovat se! Falešné léky!

Moje objednávka proběhla perfektně. Od té doby se nic jiného nepovedlo, od mé objednávky uplynulo 40 dní a byl jsem lhán, ignorován a podávány mi falešné léky. Naštěstí můj lék byl ED, jinak bych nikdy nevěděl, že je falešný!

Objednal jsem si expresní zásilku za 35 $, ale bylo to plýtvání penězi, protože číslo zásilky bylo slíbeno, ale nebylo poskytnuto. Pokaždé, když jsem je kontaktoval, bylo mi řečeno 2-3 dny, 2-3 dny. Nakonec mi vynadali a řekli mi, že musím počkat 10-21 pracovních dnů, protože to bylo u expresních služeb normální. Na svých stránkách uplatňují 7-10 pracovních dní pro expresní. Po 21 pracovních dnech a stále bez sledovacího čísla se rozhodli „znovu odeslat“. I když nikdy nevěřím, že byla objednávka vůbec odeslána.

Pro přepravu bylo poskytnuto sledovací číslo a nakonec dorazila. K mému zděšení byl produkt zcela falešný. Nebyla to značka, jak je uvedena na jejich webu, a bylo to neúčinné. Použil jsem tento lék na ED již dříve, ale možná jsem právě vypil sklenici vody bez pilulky. Když jsem je kontaktoval ohledně záruky spokojenosti, řekli mi, abych si vzal více pilulek, protože pokusit se dvakrát nestačilo, chtěli, abych to zkusil alespoň 4-5krát. Vážně?

Slíbili, že se mi do 24 hodin ozvou s odpovědí na mou stížnost, není divu, že už je to více než 48 hodin a oni se mnou nemluví.

Nepřibližovat se! Pokud na internetu najdete pozitivní recenzi, je to pravděpodobně stará recenze, protože bývala dobrá, nebo je to zaměstnanec. Důvěřoval jsem starým recenzím a prohrál jsem, neudělejte stejnou chybu.

Nemám žádný vztah k žádnému webu s léky a píši to jako člen veřejnosti, který se při svých rozhodnutích spoléhá na recenze ostatních, a proto jsem se rozhodl zachránit někoho jiného od stejné bolesti hlavy, kterou procházím.

avatar
recenze 1
(Aktualizováno: duben 09, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 0
Celkové hodnocení
 
0.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
N / A
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Falešný

Naprosto souhlasím s níže uvedenou recenzí. Objednával jsem 26. února 2014, nyní je 1. dubna. Nic jsem nedostal. Žádné sledovací číslo a žádná objednávka. Poslal jsem spoustu lístků, zkusil jsem tam online nápovědu, už mi ani neodpovídají.
Vzali peníze z mé vízové ​​karty a dali mi zilch. Pro mě je to krádež. Je to nepřijatelné a nemám v úmyslu to nechat být.
Můj bankovní manažer řekl, že mohu podat stížnost na vízum prostřednictvím oficiálních kanálů, což je to, co udělám, pokud nedostanu náhradu.
Bylo to podruhé, co jsem si objednal s 4RX, poprvé to bylo v pořádku, objednávka byla doručena do 21 pracovních dnů.
Ale vypadá to, že ten první mě měl jen vcucnout.
Chci vrácení peněz. Je to prosté a jednoduché.
Moje objednávka číslo: 572158

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (2) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
2.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Kdysi to bylo dobré – teď k ničemu.

Dřív jsem hodně používal 4RX a bývala to dobrá a spolehlivá společnost. Jejich výrobky byly také vynikající. Nevím, co se stalo, ale šli z kopce ve velkém. Objednal jsem 21. února a zaplatil expresní zásilku - nic mi nepřišlo. Telefonní čísla na jejich stránkách vůbec nefungují (žiji v Austrálii) a při pokusu o využití zákaznického servisu "live chat" jste doslova někdy téměř hodinu v čekání. Obvykle, pokud nemám celé odpoledne na čekání, nakonec to prostě vzdám.

Bylo mi poskytnuto sledovací číslo mé objednávky, a když jsem nedávno zkontroloval stav své objednávky (přes 6 týdnů a počítá se nyní), vidím, že je v New Yorku v USA! Pokusil jsem se na to upozornit pracovníka zákaznického servisu, ke kterému jsem se nakonec dostal na „živém chatu“, a ten mi řekl, abych to zkontroloval u své domácí pošty, a zavěsil. Vůbec nechtěl vědět o mých problémech.

Vypadá to, že jsem prohrál svých 150 dolarů. Poučení – DRŽTE SE OD 4RX!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
1.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Špatná zkušenost

Objednávku jsem zadal s 4rx 15. února.
Nyní je 28. března a stále žádné známky slibovaného produktu.
Moje karta byla okamžitě nabita a pokaždé, když se pokusím kontaktovat zákaznický servis, strávím směšně mnoho času na telefonu a na online chatu, který nakonec vzdám. V telefonu mi říká, že jsem 2. v řadě na 30 minut, mají jednoho chlapa, který řídí celé call centrum? Nepřijatelné. Zkouším to znovu o pár dní později a stejná situace. Začínám si myslet, že níže uvedený recenzent ve skutečnosti čekal 70 minut na opakování.
Abyste si všichni nemysleli, že lžu, moje objednávka č. je 571739.
Vše, co chci, je kontaktovat někoho, kdo mi vrátí peníze, nebo zjistit, co se tam venku v Indii děje...
První nákup přes 4RX a už nebudu objednávat.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
4.2
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
dobrý servis, dobrý produkt

Nakupoval jsem u 4rx několikrát... někdy to trvá trochu déle, než to obdržím kvůli celnici, ale vždy dorazilo a léky na hubnutí mi vždy pomohly. Manžel také používal cialis a fungovalo to příliš lol ... takže jako zákazník, který použil jejich produkty, mohu potvrdit, že jsou legitimní a jejich ceny jsou dobré... poté, co to bylo, několikrát zavolal na jejich bezplatnou linku zaneprázdněn, mluvil jsem s někým, pomohli mi získat moje sledovací číslo... Doporučil bych to jako legitimní místo k objednávce. Díky 4rx!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 1
Celkové hodnocení
 
1.3
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
2.0
Cena (váha = 30 %)
 
2.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
1.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Pochybná kvalita produktu / neustálý e-mail se spamem

Objednal jsem si od těchto lidí zhruba před 5 lety pro Sildenafil Citrate a ačkoli produkt fungoval tak, jak bylo zamýšleno, jeho účinnost byla sporná. Samotné tablety vypadaly útržkovitě a docela snadno se rozbily.

Každopádně jsem se rozhodl dát jim další šanci a včera jsem si objednal 50 pilulek Sildenafilu, ale dva různí obchodníci mi naúčtovali stejnou částku DVAKRÁT. [Poznámka správce: Názvy fakturačních společností byly upraveny]

Od té doby, co jsem si u nich objednal, mi také telefonovaly z call centra z Indie s dotazem, zda bych chtěl doplnit objednávku a NEUSTÁLE e-mailový spam s odkazy na dropbox.com. E-mailové zprávy jsou variacemi následujících:

"Zpracování vaší poslední objednávky čeká na odeslání. Použijte prosím náš panel a vyberte položky své objednávky. Odesíláme pomocí expresních režimů pomocí našich přihlašovacích formulářů a objednávkové platformy

https://www.dropbox.com/s/........"

Vlastníka odpověď

PROSÍM, MŮŽETE MI UDĚLAT ČEST A ZVEŘEJIT ČÍSLO SVÉ OBJEDNÁVKY.
1. SPOLEČNOST, KTEROU JSTE ZMÍNLI, JE ZPRACOVACÍ SOFTWARE, KTERÝ UKÁŽE, ŽE JSTE NĚJAKÝ VÝZKUM ZKOUŠEL NAJÍT NĚJAKÉ JMÉNO, ALE NEMÁTE POTŘEBU O CO TO JE A DRUHÝ ANI NEEXISTUJE.

avatar
(Aktualizováno: Únor 21, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
4.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
nejlepší web

Lidi, toto je jedno z nejstarších a nejlepších míst, kde si můžete koupit levné a bezpečné léky. Objednával jsem poslední 3 roky a vždy jsem dostal to, za co jsem zaplatil.

Moje poslední objednávka byla 14. ledna a objednávka byla doručena 4. února. Doporučeno.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 1
Celkové hodnocení
 
0.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
2.0
Drogy z Mexika NE z Indie. hrozná služba

tato stránka nezvedá jejich telefony nebo vás drží déle než 70 minut v čekárně, přičemž vám oznamuje, že jste první v řadě. Když s nimi mluvíte, řeknou vám, co chcete slyšet. Ptal jsem se na původ drogy, kterou jsem si chtěl objednat. Tvrdili, že Indie byla vyrobena a odeslána pouze z Inidy. Nic jiného než BS to bylo z Mexika, kteří padělají mnoho léků a mají zakázáno posílat do USA mnoho léků.

Zbavte se této společnosti. nevrátili hovory ani e-maily po dobu 10 dnů poté, co jsem se pokusil zrušit

Vyhýbat!

Vlastníka odpověď


Recenze OK, ale bez BS, prosím!

Dobrý den,
Se společností 4RX pracuji od jejího otevření v roce 2007.
Od té doby jsme na tomto webu uvedeni a považuji tento srovnávací web RX za jeden z nejlepších.
Jako každý podnik, který se stará o stovky tisíc zákazníků, i zde se vyskytnou nespokojení z důvodů, které jsou občas mimo naši kontrolu.
Snažíme se co nejlépe řešit každou stížnost a vypořádat se s ní a vyřešit jejich problém.
Nemám s tím problém a jsem dokonce ochoten to udělat veřejně na tomto webu.
pokud máte problém, obraťte se na mě a já se pokusím vám pomoci.

Ale kde mám problém, je s falešnými negativními recenzemi napsanými kdo ví kým s jediným cílem, aby nám dali špatné hodnocení.
Podívejte se na recenzi z 15. února např.
Tento "zákazník" tvrdí, že čekal 70 minut na čekání... No tak! To nikdo nedělá! V nejhorším případě zavoláte zpět, ale za více než deset let v podnikání jsem nikdy neslyšel, že by někdo držel 70 minut! ano?
Všechny naše léky jsou vyráběny a odesílány z Indie... Sídlíme v Indii... Jak můžeme zasílat produkty MX? Nedává to smysl...
Vsadím se, že když zavolám tomuto "zákazníkovi" a požádám ho o objednávku #, ani neodpoví.

Takže prosím, zveřejněte své recenze a pokud budete mít nějaké problémy, kontaktujte mě s číslem vaší objednávky a já se pokusím váš problém vyřešit, ale ADMIN, pokusme se filtrovat tyto falešné recenze a dát nám skutečné hodnocení, které si zasloužíme!

>> k řešení zpráv o SPAMu, může nám někdo z vás říci, která společnost vás kontaktuje? Naše zákazníky NESPAMUJEME a pokud vás potřebujeme kontaktovat, ve skutečnosti říkáme jeho 4rx... tak o tom prosím napište nějaké informace. Dík!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Ať přicházejí!

No, používal jsem je nějakou dobu a pak přestaly zpracovávat kreditní karty.
Nyní, když jsou zpět a starají se o to stále stejní lidé (stále mluvím se stejným agentem, když mu zavolám a požádám ho), znovu je používám.
Takže ano, posílají generika z Indie... ale fungují.
Takže ano, může trvat až 2 týdny, než dostanete vaši objednávku... ale je to tady.
Takže když zavolám, mluvím se Sureshem, o kterém vím, že není John z Texasu... ale aspoň mi může říct, co je s mojí objednávkou a vždycky se zasmějeme.

Podporuji je celou cestu a jsem na těchto stránkách nový, ale překvapuje mě, že nejsou v top 3!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
3.2
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
Balíček dorazil, ale dál spamujte a volejte mi

Dostali jsme dobré generikum od 4rx.com ve lhůtě, kterou slíbili. 2 problémy.
1. berou pouze eCheck k platbě.
2. Každý den mě spamují e-maily.
3. Asi jednou nebo dvakrát za měsíc mi volá indická společnost a ptá se mě na doplnění léků.

To mi dělá starosti o spolehlivost a soukromí mých informací. E-maily, které mi zasílají spam, jsou od různých odesílatelů, takže je nemohu blokovat, ale vždy odkazuji na doplnění léku a vždy se ptají na mou zásilku. Ty začaly až týden poté, co jsem dostal svůj recept. Nejhorší jsou telefonáty od někoho, kdo se neidentifikuje, jestli mi může vyplnit můj recept. Požádal jsem je, aby nevolali, ale volají dál. Opět jsem nikdy neměl takový problém, dokud jsem nekoupil od 4rx.com

Pozitivní je, že produkt byl spolehlivý a zdá se, že funguje, ale nevím, zda nyní mohu této společnosti věřit se svými důvěrnými informacemi. 4rx.com prosím podívejte se na tuto praxi a přestaňte, protože odvádí vaše zákazníky pryč.

KDYBY mi nedali výše uvedené problémy, neměl bych problém si od nich znovu objednat.

avatar
(Aktualizováno: October 31, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (3) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
1.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
2.5
Cena (váha = 30 %)
 
2.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
4RX ... pokud si objednáte, připravte se na denní e-maily an

Objednal jsem si, odeslali na mou adresu, ale na cizí jméno, dvakrát mi nabili kartu (rozumím, že nyní berou pouze elektronické šeky) a nyní dostávám KAŽDÝ den e-mail s žádostí o opětovné objednání. Volají také jednou týdně. Nesnáším tyhle lidi.

avatar
(Aktualizováno: Září 03, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
4.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
5 hvězda

Poprvé objednáno od 4rx a velmi spokojeno, zadáno 8/8/13 a přijato v Michiganu, USA dne 8 expresní doprava zdarma na základě hodnoty objednávky, 21% to, co uvedli !!!

avatar
(Aktualizováno: Září 03, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 1
Celkové hodnocení
 
0.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
dmoseylou je členem fóra Pharmacy Reviewer
Celkem příspěvků: 2
Pověst: 2
Název uživatele: Nový člen
avatar
68.00 $ poštovné za více než 360 pilulek celkem o

Objednal jsem si od nich před několika lety, ale když začaly špatné recenze, přešel jsem na jiné stránky. Rozhodl jsem se to zkusit znovu, protože recenze redaktorů/zákazníků jsou většinou pozitivní. Objednal jsem si 5 léků, celkem 830 pilulek --- zásoba na jeden rok. Za všechny objednávky nad 68.00 pilulek účtují poštovné 360 $. NEUVĚŘITELNÝ! NEZADAL JSEM u nich objednávku. HANBA --- na srovnávací tabulce zde uvádějí poštovné za 16.50 $

Vlastníka odpověď

Dobrý den,

360 + pilulek, v závislosti na tom, jaké produkty jste si objednali, je zasíláno v různých balíčcích.
Můžete vidět, že většina našich produktů, těch hlavních prodávaných, má DOPRAVU ZDARMA.
Díky,

Sam

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 1
Celkové hodnocení
 
4.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
2.5
4RX 3x uživatel

4RX jsem použil třikrát pro Cialis a Viagru.

Všechny jsou bezpečné a účinné.

Po čtvrté, když jsem přišel pro doplnění, berou objednávky pouze z USA a vyžadují předpis!

Jsem tu, abych zdroj pro jiný web, a proto upouštím i pro ně recenzi.

Nevím, jestli ti, kteří říkají, že 4RX je svinstvo, jsou pravdiví nebo ne, možná jsou to jen konkurenti. Zkoušel jsem je 3x a vrátil jsem se pro další. Teď riskuji a půjdu na jiný web, nejsem si jistý, jestli vyrábějí léky nebo ne...

avatar
(Aktualizováno: červen 25, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
4.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.5
jamesva je členem fóra Pharmacy Reviewer
Celkem příspěvků: 14
Pověst: 2
Název uživatele: Člen
avatar
Slušná generika, dobrý obchod

Objednal jsem si indický generický lék od 4rx, který byl velmi chválen. Byl jsem z echecku nervózní, ale usoudil jsem, že jsou to dostatečně známé stránky a nabízely pomalé, ale poctivé vrácení peněz nebo výměny zákazníkům, kteří byli ve společnosti, a tak jsem se rozhodl je vyzkoušet. Léky přišly včas (ve skutečnosti zahrnovaly dvě další blistrová balení nad moje objednané množství). Léky jsou populární indické generikum a doufal jsem, že kvalita bude lepší. Jsou efektní, jen ne velkolepé. Přesto jsou skutečným obchodem za skvělou cenu. Služba byla v pořádku, léky jsou autentické a doručené včas, doufejme, že mor špatné zpětné vazby byl vytvořen během hrubé opravy nebo změny dodavatele, managementu atd. Moje zkušenost s 4rx byla dobrá a použil bych je znovu.

avatar
(Aktualizováno: Může 04, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Spokojenost 4/2013

Jen jsem chtěl říct, že jsem si za posledních několik let objednával z 4rx.com 3x a byl jsem maximálně spokojen. Můj poslední nákup přišel v dubnu 2013 na generickou viagru. Musel jsem použít echeck, ale nenarazil jsem na žádné problémy. Doufám, že špatné recenze ostatních jsou oprávněné, protože si myslím, že 4rx.com má skvělé ceny a produkty. Chci, aby zůstali v podnikání!!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
1.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
1.0
Cena (váha = 30 %)
 
1.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
2.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
1.0
FALEŠNÉ LÉKY POSLANY

Jsem tak naštvaný. Tato stránka bývala skvělá. Poprvé jsem od nich objednával před 2 lety, kdy akceptovali pouze Visa. Neposílali však falešné léky od falešných výrobců, jako je Genpharma. Web Genpharma vypadá, jako by si ho objednal student prvního ročníku grafického designu a mnoho odkazů nevede vůbec k ničemu. Asi před měsícem jsem si objednal generický orlistat a generický metformin. Proces platby byl poměrně hladký, i když jsem musel zatelefonovat nějaké náhodné společnosti a ověřit číslo účtu. To by mohlo některým zákazníkům znepříjemnit, nevím. Morálka příběhu je, že orlistat, který odeslali (vyrobený falešnou společností Genpharma Ltd.), je falešný. Nemá absolutně žádné účinky, což je extrémně frustrující, protože mi před několika měsíci také poslal falešný orlistat z obchodního centra Canadian Health & Care. Napsal jsem jim poměrně rozzlobený e-mail a budiž jim ke cti, že odpověděli velmi rychle. Nepopřeli, že by lék byl falešný, nebo se dokonce zdálo, že je to zajímá, ale jen nabídli, že je pošlou od „jiné společnosti“. Je tedy naprostý hazard, zda to tentokrát bude skutečné nebo ne, ale nezadržuji dech. Nejsem si ani jistý, zda je metformin skutečný nebo ne, protože metformin nemá příliš patrné vedlejší účinky. Přál bych si, aby existoval snadný způsob, jak otestovat tyto léky, abych zjistil, zda jsou skutečné, než je vezmete, protože to začíná být tak útržkovité. Aktualizuji to, až dostanu novou dávku "orlistat" od 4rx. com, ale zatím bych to určitě doporučil lidem, kteří rádi vyhazují peníze do záchodu a berou si falešné záhadné pilulky.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
1.1
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.0
Cena (váha = 30 %)
 
2.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Horrible!

escitalopram jsem si u nich objednával roky bez problémů. V prosinci 2011 jsem objednal doplnění. Balíček dorazil za typické 4 týdny; bohužel to byl špatný lék. Okamžitě jsem je kontaktoval a řekl, že mi léky došly a potřebuji alespoň část z nich poslat expresně na jejich náklady. Byli velmi přátelští a ujistili mě, že to nebude problém. O dva týdny později mi léky stále nedorazily, tak jsem zavolal znovu. Ujistili mě, že to bylo odesláno, ale nebyli schopni mi poskytnout žádné sledovací číslo. Další týden a došly mi prášky, tak jsem znovu zavolal a bylo mi řečeno to samé. Naštěstí pro mě to bylo právě o této době, kdy byla generická forma Lexapro schválena FDA pro distribuci v USA, takže moje pojištění by pokrylo náklady prostřednictvím místní lékárny. Pokračoval jsem ve volání 4RX každý týden po další dva měsíce a vždy mi bylo řečeno to samé, ale oni lhali a řekli, že protože se jednalo o re-ship, nebylo k dispozici žádné sledovací číslo. CO??? Nakonec jsem jen požadoval zpět své peníze. No po HODNĚ tam a zpět během DALŠÍCH dvou měsíců jsem konečně dostal peníze. NIKDY ZNOVU!

avatar
(Aktualizováno: březen 23, 2013)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
4rx

Objednal jsem několik položek od 4rx. Doprava a komunikace byla na špičkové úrovni! Položka přijatá do týdne do USA. Produkt se zdá být dobrý, objednal jsem si roky mého scénáře. Dík!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
4.1
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Můj vlastní výzkum o recenzích 4rx.com.

Udělal jsem svůj vlastní průzkum o recenzích 4rx.com.
Po návratu do obchodu akceptují pouze elektronické šeky a žádný jiný platební režim. 4rx.com mohlo být odrazeno několika negativními komentáři založenými na krátkodobých špatných zkušenostech některých lidí. Ale navzdory všem očekáváním se společnost vrátila a tentokrát s lepšími službami. Zákazníci se opět zabývají novým 4rx.com. Podle recenzí se dodávka zrychlila a služba se stala mnohem lepší. Komunikační systém nyní funguje správně.

avatar
(Aktualizováno: Únor 21, 2014)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.5
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Opakovaný zákazník s podrobnou kontrolou.

Asi před rokem jsem si začínal připadat jako debil, když jsem za viagru zaplatil 20 dolarů za pilulku. V září 2011 jsem strávil několik hodin zkoumáním generické Viagry na internetu. I když to není nejlevnější, rozhodl jsem se objednat od 4rx.com kvůli pozitivním recenzím o kvalitě jejich produktů a služeb. Objednal jsem si minimální množství pro svou první objednávku a na doporučení několika recenzentů jsem zaplatil dalších 30 $ za sledování IEMS. Objednávka dorazila asi za 2.5 týdne a léky zafungovaly, jak měly. Následně jsem si objednal generika viagra, cialis a welbutrin a ve větším množství a s výjimkou mé objednávky na konci prosince, která mi trvala 3 až 6 týdnů, než jsem obdržela všechny balíčky, jsem byla spokojená. Svou další a poslední objednávku jsem zadal 21. června. Den nebo dva poté, co jsem objednávku zadal, jsem se rozhodl znovu provést průzkum a měl jsem obavy ze všech negativních recenzí, které se letos objevily. Několik novějších recenzí však bylo optimističtějších a vzbudilo ve mně dojem, že se možná dali dohromady. Modré pilulky jsem dostal 2. července a žluté pilulky 5. července. Užil jsem obě a jsem s výkonem spokojen. Myslel jsem, že by bylo užitečné pro ostatní, abych zveřejnil novou recenzi.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 3
Celkové hodnocení
 
1.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Dobré ceny...pokud něco skutečně mám

Letos v únoru jsem u nich zadal objednávku a nic jsem od nich nedostal. Poslední dva měsíce jsem jim posílal e-maily a oni stále vymýšleli směšné výmluvy. Myslím, že nemají v úmyslu něco posílat. Pěkně mi vzali peníze a utekli s nimi. Dal jsem jim ultimátum, ale pochybuji, že projdou. Ušetřete peníze a jděte jinam. Tihle kluci jsou záporáci. Nedoporučuji je.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (2) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
2.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
2.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Rychle, ale nefungovalo

Před měsícem jsem z této stránky objednal 40 20mg Generic Cialis, a přestože objednávka byla rychlá, pilulky nefungovaly. VŮBEC! Dokonce jsem dal pilulku několika přátelům a oba řekli, že to nezabralo. Z tohoto webu NEBUDE znovu objednávat.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 4
Celkové hodnocení
 
4.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.5
Právě jsem udělal skok víry v naději, že se věci vyřeší

Předtím jsem je použil 2x a úspěšně jsem dostal své léky. Zdá se, že většinu času fungují podle očekávání, takže nejsou žádné stížnosti. Každopádně jsem si v poslední době všiml, že mají problémy a dokonce vyžadují platbu elektronickým šekem. Udělal jsem skok ve víře a provedl platbu pomocí této metody. Vložil jsem jen tolik peněz, o kolik jsem byl pohodlný, abych je ztratil, aniž bych dostal velkou ránu. Budu tedy pro vás pokusným králíkem a dám vám vědět, zda je tato platební metoda podvod nebo ne. Ale dokud je, nechám je s dobrým hodnocením, protože jsem s nimi prošel úspěšnými zkušenostmi. Btw musel jsem si je vybrat, protože byly jediné, které jsem zkontroloval a které byly ochotny poslat do země, ve které jsem.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 2
Celkové hodnocení
 
2.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
3.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.5
Něco zvláštního se děje...Tak pozor!

Je těžké jim dát špatné hodnocení, protože jsem je dvakrát úspěšně použil a zkusil jsem je znovu použít a najednou byla moje objednávka zrušena. Pak jsem na jejich webu viděl nápis, že už nepodnikají. Potom byli zase zpátky. Mluvil jsem s člověkem z online chatu, který řekl, že nebudou přijímat objednávky dříve než za několik týdnů, pokaždé, když přišlo několik týdnů, řekli dalších několik týdnů. Nyní přijímají příkazy, ale pouze elektronickým šekem...což, jak již bylo uvedeno, znamená, že jim byly poskytnuty vaše bankovní údaje. To mě sakra vyděsilo a rozhodl jsem se s nákupem nepokračovat. Tvrdí, že v březnu znovu přijmou kreditní platby. Nezadržuji dech, jen bych rád znal důvěryhodnou stránku, na kterou bych se mohl obrátit.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 0
Celkové hodnocení
 
4.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Vláda je pořádně popletla

Používal jsem je roky, ale teď je to jen E-Check .. Vypadá to, že naše vláda přišla a znovu nám pomohla a zničila dobrou věc.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
1.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
Přes dva měsíce čekejte na špatné prášky.

V říjnu 2011 jsem objednal Sinemet na léčbu Parkinsonovy choroby pro svého tchána. Během následujících 2 měsíců jsem byl pravidelně v týdenním kontaktu se zákaznickým servisem 4rx, který mi řekl, že doručí „příští týden“, a trval na tom, že jim mohu věřit. Dokonce poskytli dvě sledovací čísla pro balíky, které později přiznali, že nebyly nikdy odeslány. 9 týdnů po objednání dostal můj tchán balíček obsahující volně dostupné léky na alergii, které na Parkinsonovu chorobu nemají žádný vliv. Společnost 4rx mi však vrátila peníze, jakmile jsem o to požádal, i když jsem řekl, že je a jejich fakturační společnost nahlásím společnosti Visa, pokud tak neučiní.
Mezitím a po více než měsíci čekání jsem objednal z jiné stránky a do 2 týdnů dodali fungující lék.
Nikdy bych nedoporučoval 4rx.com

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 5 0
Celkové hodnocení
 
4.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
Léky jsou dobré

tak jsem si objednal nějaké modré pilulky.
šlo mi hlavně o to, aby byly prášky dobré.
ano, dodání může být trochu dlouhé, musel jsem čekat celkem 17 dní, ale dorazil.
Zavolal jsem dvakrát na jejich bezplatné číslo ve 4:XNUMX, protože pracuji v noční směně a nějaký chlapík v Indii odpověděl, měl přízvuk, ale ve skutečnosti mi pomohl.
Co se týče ceny, nenašel jsem nic lepšího, co by bylo dobře známé a spolehlivé
jejich stránka je jako kterákoli jiná, snadno se používá, nakupuji hodně online a nemůžu říct, že mají něco těžkého nebo speciálního, prostě normální
ale hlavní je, že ty prášky jsou dobré.
oni pracují
mají 2 roky expirace
vypadají profesionálně
takže zbytek jsou pro mě detaily

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 3 0
Celkové hodnocení
 
3.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
N / A
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
2.0
Vždy obdrží mou objednávku

Vždy jsem od těchto lidí dostával objednávky a během několika let jsem objednával několikrát. Zdá se, že získávání objednávek trvá NAVŽDY, ale kromě toho žádné stížnosti.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 0
Celkové hodnocení
 
0.5
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
0.5
Cena (váha = 30 %)
 
0.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
hrozný

Sertralin jsem si objednal 27. srpna a abych to zkrátil, nikdy jsem nedostal to, za co jsem zaplatil. Byl jsem mnohokrát obeznámen a bylo mi řečeno, že moje kreditní karta nebude účtována, dokud nebude produkt odeslán. To byla lež. Asi po pátém rozhovoru se zákaznickým servisem jsem se pokusil zrušit objednávku a požadoval vrácení peněz. Odmítli mi vrátit peníze nebo odeslat moji objednávku. Museli zpochybnit poplatek u společnosti vydávající kreditní karty. Toto je poprvé a naposled, co budu objednávat v zámoří... Poučil jsem se. Tato společnost je naprostý podvod.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
4.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
3.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Služby zákazníkům

Bohužel se zdá, že produkt, který jsem si objednal, Sunrise Tadafil, na mě příliš nepůsobil – četl jsem to i v názorech ostatních lidí. Zdá se, že druhý výrobce (myslím, že se jmenuje Cipla) má mnohem lepší výsledky, a proto stojí za to ho pokud možno specifikovat. Nicméně 4RX téměř okamžitě nabídl plnou náhradu, kterou, když mluvíme, čekám, až projdu. Velmi ohromen touto stranou a jsem si jistý, že druhá značka cialis je v pořádku

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 1
Celkové hodnocení
 
4.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
4.5
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.5
Výborný servis

I když k vám chodím od 3 let; Cítím, že musím co nejvíce lidem říct, jak dobře se staráte o své zákazníky! V průběhu let jsme přinesli mnoho různých léků. Naše očekávání byla vždy výrazně překonána... Děkujeme za vaši hrdost, že každému zákazníkovi nabízíte ty nejlepší služby, kvalitu a přístup. Na mých zakázkách jste pracovali od začátku a s vaší profesionalitou jsem byl vždy maximálně spokojený Marina......































T


avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 1
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Pozitivní zkušenost – vysoce doporučeno

Po rozsáhlém výzkumu jsem zadal objednávku u 4RX. Objednávka byla doručena ve slíbeném termínu. Pilulky fungovaly tak, jak měly a neměl bych žádné výhrady k jejich opětovnému objednání. Jedinou nevýhodou by podle mě byl omezený výběr produktů v rámci určitých kategorií. Byla to pozitivní zkušenost a doporučil bych tuto stránku každému, kdo chce tento typ nákupu online. :)

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
4.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
4.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
Dobrá lékárna, trochu pomalá

Legitimní produkt. Přiletěl za 22 dní z Indie. Ne příliš diskrétní balení (tizanidin 2mg napsané tužkou na obálce a smazané). Objednám si od nich znovu, pokud budu ochoten na to počkat.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
1.4
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
0.5
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
3.0
Cena (váha = 30 %)
 
3.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
0.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
0.5
4Rx má špatný zákaznický servis, lže od zastoupení

V průběhu let jsem u této společnosti mnohokrát objednával a pacientům této společnosti doporučoval léky se slevou. Až do nedávné doby jsem byl spokojen. Objednával jsem 1 a očekával jsem doručení v polovině února. 21/11/2 jsem zavolal a řekli, že objednávka byla odeslána a dorazí do 12. Žádal jsem, aby číslo zásilky bylo e-mailem, ale nikdy nebylo. Balíček nikdy nedorazil. Čekal jsem do 11 a nedorazilo. Online jsem si povídal s Lisou, která mi slíbila sledovací číslo, nikdy ho neposlala. Dne 2. 20. 11 jsem zavolal na číslo 2-27-11, dostal jsem indický personál zákaznické podpory a Victor mi slíbil, že mi pošle sledovací číslo, ale nikdy to neudělal. Znovu jsem online chatoval s Lisou, která mi slíbila sledovací číslo, ale nikdy ho neposlala. Zavolal Victorovi znovu 2 a poslal sledovací číslo. Zavolal jsem na USPS a řekli mi, že balíček byl naplánován k vyzvednutí 28. 11. 305 (847 dní po zadání objednávky), ale balíček nikdy neopustil Indii. Když jsem zavolal zpět, Suzanne uvedla, že je manažerkou, byla extrémně hrubá, mluvila nade mnou, nenabízela mi žádná řešení a zavěsila. Bohužel jsem měl roky štěstí, které všechno zničila jedna zásilka, kterou 1470Rx není ochotna napravit odesláním zásilky letecky do 3 dnů. Místo toho je jejich řešením dostat mi do 1. března zásilku, která byla objednána 11. ledna. Nejhorší zákaznický servis ze všech a já vezmu svou firmu, firmu svých přátel a rodiny a většinou firmu mého pacienta jinam, protože existuje mnoho možností online lékáren.

avatar
(Aktualizováno: březen 02, 2011)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (1) | Bylo toto hodnocení užitečné? 4 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Zatím je vše dobré

Takže jsem šel do 4rx poté, co jsem viděl, že má na tomto webu dobré recenze. Jejich doručení do Austrálie z Indie bylo rychlejší, než jsem čekal - 10 nebo tak dní... Produkt byla jiná značka, než jsem očekával - objednal jsem Cipla Finasteride a dostal jsem Genpharma Finasteride, ale nevadí mi to. Výrobek se zdá být originální. Budu to chvíli používat a dám vědět jak to dopadlo....

Na zdraví,

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
4.6
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
Pomalé dodání, ale 100% skutečné

Pravidelně si objednávám dva léky (a občas ještě jeden). Všichni tři jsou 100% skuteční, o tom není pochyb. S touto lékárnou jsem spokojená. Pokud bych však mohl jednu věc změnit, byla by to rychlost dodání. Vždy volím EMS (nejrychlejší), ale stále to trvá téměř dva týdny nebo déle. Nerad bych myslel, jak dlouho trvá běžná doprava!

Použil jsem dvě další online lékárny a tato je celkově nejlepší. Vím, že někteří jiní recenzenti řekli, že dostali falešné pilulky, ale to nebyla moje zkušenost.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
4.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
4.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
N / A
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
1.5
Spolehlivý, ale pomalý

Nikdy jsem neměl špatnou objednávku s 4rx. Jsou konzistentní a poskytují kvalitní produkt. Moje poslední objednávka mi však trvala přesně jeden měsíc! Takže skvělé stránky, pokud plánujete dopředu.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Skvělý prodejce, už léta!

Vynikající prodejce, vždy skvělé služby. S 4Rx.com jsem nikdy neměl špatnou zkušenost.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Produkty fungují dobře... Profesionálové

Dobré produkty, skvělý poměr cena/výkon. Objednal jsem třikrát a zatím v pořádku. Dobrá dodací lhůta, ale rád bych to dostal dříve než 10-12 pracovních dnů. Proto objednávám s předstihem, abych nepřišel zkrátka.Dobrí kluci na telefonu. Dobrá doba odezvy. Možná budete muset chvíli počkat, než je dostanete na telefon o víkendech.

Vracím se k nim pro více.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 0
Celkové hodnocení
 
4.8
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
4.0
Top Notch - dostal jsem své léky a funguje to

Nejlepší na 4rx je, že jsem mohl zadat objednávku online bez předpisu. Byl jsem ujištěn, že dostanu nejlevnější cenu a kvalitní léky. Ukázalo se, že je to pravda. Žádné problémy.

Thye mě ujistil, že pokud nejsem spokojen s léky, mají nejlepší záruku. Vypadá to, že je vůbec nebudu potřebovat, protože na mě fungují dobře.

Byl jsem překvapen, když mi bylo řečeno, že mohu požádat o léky od preferovaného výrobce. Máte dobré centrum zákaznické podpory. Vždy k dispozici a zdvořilý. Zatím jsem spokojený.

Myslím si však, že se musí změnit na overnite způsob dopravy, kde je mohu obdržet do 2-3 dnů.

Na zadní straně přijímají pouze VISA. Musí také přijímat hlavní karty. To pro ně může být problém při získávání více zákazníků. Bylo mi řečeno, že mohu použít dárkovou kartu VISA. Hodně štěstí 4RX!

avatar
(Aktualizováno: leden 08, 2011)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 2
Celkové hodnocení
 
4.7
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
3.0
4rx mi přijde slušný

Objednal jsem si Cialis z tohoto webu a moje objednávka se neobjevila. Nabídli mi vrácení peněz na místě, pokud jsem ve spěchu, ale opravdu jsem ne. Zaplatil jsem něco navíc za expresní poštu a pak jsem dostal svou objednávku (odeslali ji znovu) za 6 dní. Drogy jsou vyráběny v Indii a vyplatí se počkat. Vím, že to není to pravé, ale koho to zajímá? Pro mě to funguje. jdu zpět. Mimochodem, mají otevřeno neustále a vždy si s nimi můžete popovídat na jejich webu. 5**** za službu.

avatar
(Aktualizováno: leden 02, 2011)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
4.9
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
4.5
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.5
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Skvělé ceny a dobrá kvalita

O této stránce mi řekl můj přítel, který u nich již zadal 9 objednávek.I
Zpočátku jsem se trochu obával zadávání objednávek léků online, protože jsem byl podveden jednou společností poté, co jsem dříve zadal objednávku u mého CC. Nicméně jejich ceny mě zaujaly. Když jsem je kontaktoval, byl jsem přesvědčen o tom, že jsem je kontaktoval pracovníkem linky pomoci Debbie. měli dostatek bezpečnostních systémů, aby zabránili neoprávněnému použití mého CC.
Zadal jsem objednávku na Atorvastatin a jsem tak rád, že jsem zkusil zadat objednávku u 4RX. Objednávku jsem dostal včas a bohudík, dostal jsem skvělé věci. Skvělé ceny a skvělá kvalita je vše, co lze říci. Moje CC je také v bezpečí. Mají skvělou zákaznickou linku a jsou k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Děkuji Debbie, že si ve vás vybudovala důvěru. Získali jste zákazníka na celý život. Bylo by skvělé, kdybyste měli přehnanou přepravu. Debbie, můžeš prosím požádat svého šéfa, aby na tom zapracoval...?

avatar
(Aktualizováno: Prosinec 30, 2010)
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 0 0
Celkové hodnocení
 
3.3
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
1.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
4.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Cukrové pilulky

Objednal jsem si generický Cialis a nechal jsem si ho poslat prostřednictvím EMS. Pilulky dorazily za 7 dní a byly dobře zabalené. Pilulky jsou v blistrech přesně tak, jak ukazují fotografie, a jsou označeny jako něco, co byste si koupili v obchodě. Nejsem si však jistý, co je v těchto pilulkách, ale není to to, co je v Cialisu.



Použil jsem předpis Cialis zde ve státech a ve skutečnosti pro mě funguje asi 3 dny a to je 10 mg. Teď jsem si vzal 2 tyto pilulky a NIC. Jsou FAKE. Právě jsem hodil 125 do záchodu.



NIKDY nezveřejňuji žádné recenze na nic. Dnes jsem jako my muži, kteří tyto pilulky užíváme, víme, co znamenají pro naše životy. Neztrácejte peníze!!!

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (2) | Bylo toto hodnocení užitečné? 2 0
Celkové hodnocení
 
5.0
Kvalita produktu / spolehlivost webu (váha = 40 %)
 
5.0
Snadné použití webu a rozsah (váha = 5 %)
 
5.0
Cena (váha = 30 %)
 
5.0
Zákaznický servis (váha = 10 %. Nepovinné)
 
5.0
Rychlost dodání (váha = 15%)
 
5.0
Servis

Quality Generics používám již několik let a rád bych řekl, že jejich služby jsou velmi dobré. Svou poslední objednávku jsem zadal 27. 11. 2010 a obdržel jsem ji ve Velké Británii 02. 12. 2010. Obal byl diskrétní, i když poněkud ošuntělý, ale obsah byl dobře chráněn. Výrobek (Finasteride) používám nějakou dobu a mohu potvrdit kvalitu - není to falešný. Pokračuj v dobré práci.

avatar
Nahlásit tuto recenzi Komentáře (0) | Bylo toto hodnocení užitečné? 1 0
Zobrazit všechny uživatelské recenze